JD-Bespaar advies

Wij kunnen u veel geld besparen!

Zonne energie-systemen voor 

particulieren en / of bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in advies op het gebied van complete zonne energie-systemen, doordat inkopen gebundeld worden voor meerdere klanten kunnen we een compleet systeem (panelen, bevestigings-materialen, omvormer een aansluitingen) leveren voor rond de 1,- / Wp, tevens kunnen we de montage verzorgen (prijs afhankelijk van situatie) Voor degenen die niet helemaal thuis zijn in de terminologie is wellicht het lezen van de informatie op hoe koop ik interessant!


Met bovenstaande link kunt u ook digitaal een advies laten maken betreffende een zonnepanelen systeem, let wel de systemen die wij adviseren zijn vanwege de collectieviteit veel voordeliger, het advies op de link van "Hoe koop ik" is een berekening rekening houdend met de gangbare prijzen in Nederland!

Rekenvoorbeeld is na te lezen op het Blog

Dit is in vergelijking met Delta Met de zon

Voorbeeld van een installatie met een vermogen van 4.800-Wp met zwarte panelen op een zwart dak


Terugverdientijd: +/- 5-jaren;


Uitgebreide informatie over

PV-Zonnepanelen te bekijken op deze link


Voor meer informatie bel 06-52562250

Voor montage:

DHZ-montage is ook mogelijk natuurlijk, kijk op link om de mogelijkeden van verschillende door ons toegepaste montagetechnieken te bekijken.


Let wel op veiligheid en voorkom lekkage, het is niet zo dat wanneer er panelen liggen geen regenwater meer over de ondergelegen pannen loopt!!!


Voor meer Info bel 06-52562250

Na Montage:

2.400-Wp installatie bestaande uit 12-panelen van 200-Wp, aangesloten op een 3.000-Wp met ingebouwde Wi-Fi module die het mogelijk maakt overal ter wereld de actuele opbrengst af te lezen met grafieken, vergelijkingen en alle relevante gegevens zoals dag opbrengst (tevens in Euro's) week-opbrengst , maand en Jaaropbrengst

Vanwege de Wi-Fi module (119,-) kwam deze installatie op een bedrag van € 2.519,- incl. BTW

Montage was 840,- incl. BTW en alle aansluit- materialen, steigerhuur etc

Voorbeeld van een schermafdruk van de

smartphone van een zeer tevreden klant

die gebruik maakt van de WiFi module !

Deze grafiek laat zien wat de opbrengst was in KW was gedurende 08.47H en 19.00H op 07-04-2013

Ondanks het slechte weer in deze periode werd er van de maximaal te behalen 2.400-Wp toch rond de 2.000-Wp gehaald op die dag!


We verwachten met zonnigere dagen een hogere dagopbrengst te kunnen laten zien dan de totale opbrengst van 14.10-Kwh op 07-04-2013!


De grafieken van alle door ons geadviseerde systemen (die ook gekozen hebben voor de WiFi module) zijn door iedereen in te zien om te vergelijken met uw eigen mogelijke opbrengsten, via de kaarten van de omgeving kunt u zo eenvoudig inschatten wat u kunt verwachten! 

Afbeelding na de door ons geadviseerde uitbreiding met 4-panelen met als doel de volledige capaciteit van de omvormer te benutten. De totale installatie heeft nu een max. vermogen van 3.200-Wp met een gemiddelde jaar opbrengst (Nederland) van 2.900-Kwh

Sinds de uitbreiding is het nog niet geweldig weer geweest in Zeeland maar zijn er toch reeds mooie dagopbrengsten gerealiseerd, hieronder staat een schermafdruk van een zonnige dag waar mooi de opbouw te zien is van een leuke dag in mei!

Zoals op de schermafdruk te zien is de zonlicht opbrengst van die dag (27-05-2013) redelijk egaal verlopen met een vroege opbouw van voor 06.00H tot de geleidelijke afbouw tot omstreeks een uur of 20.00H , de maximale opbrengst is niet gehaald maar een top van 2.700-W is niet slecht voor een lekkere dag in Mei!


Belangrijk is natuurlijk de totale opbrengst van 22,55-Kwh, dit is aanmerkelijk meer dan dat deze klant die dag totaal verbruikt heeft dus met een gemiddelde electriciteits tarief van 0,25-Ct. / Kwh betekent dat een besparing van 5,63 Euro!


Er mogen meer van dat soort dagen komen........!